VILPERTTIEN PENTUJEN KURSSI

n. 3-6 kk

Tuntuuko, että pentusi on varsinainen vilpertti – aktiivinen ja ylivilkas?

Tuntuuko pennun kasvatus haasteelliselta?

Tämä kurssi on tarkoitettu noin 3kk – 6kk ikäisille pennuille omistajineen! Kurssilla keskitytään yhteisen sävelen löytämiseen, yhteistyöhön ja vuorovaikutuksen luomiseen, rauhoittumisen taitoon ja hauskanpitoon leikkimielisiä koulutuspelejä hyödyntäen.

OPIT

  • vahvistamaan toivottua käyttäytymistä ja vähentämään ei-toivotun käyttäytymisen esiintymistä
  • vahvistamaan pennun vuorovaikutusta ja yhteistyötä kanssasi
  • opettamaan rauhoittumista ja itsehillintää pennullesi

Vilpertit pennut tuntuvat yliaktiivisilta, supervilkkailta ja tarjoavat kasvatukseen usein haasteita. Oikean kommunikointitavan ja koulutuksen tavat sekä toimivat palkkiot tarjoavat pohjan koulutuksen ja kasvatuksen onnistumiselle. Hauska ja innostava tekeminen yhdessä omistajan kanssa, rauhoittumisen taito sekä itsehillinnän kehittäminen harjoituksissa ja niiden lomassa luovat pohjaa arjen taitojen kehittymiseen ja arjen sujuvuuteen. Kurssilla myös opitaan tärkeitä elämäntaitoja, kuten rauhallista oleilua, remmissä käyttäytymistä, ja luoksetuloa, joita tarvitaan niin arjessa kuin juhlassa. Kurssilla opit tunnistamaan pennun käyttäytymisen tausta, viestintää erilaisissa tilanteissa, ja toimimaan itse tilanteen mukaisesti.

Kurssilla huomioidaan yksilöllisesti pennun persoonallisuus ja harjoitukset muokataan kullekin pennulle ja omistajalle sopivaksi. Kurssille osallistuvien koirien tulee olla rokotettuja ja madotettuja.

Kurssille otetaan noin 3kk – 6kk ikäisiä junnukoiria. Kurssikertoja on viisi (5). Kurssilla käydään läpi käytännön harjoitteiden lomassa kouluttamisen perusteita ja muuta teoriaa käytännöllisellä otteella.

Mikäli et pääse jollekin kurssikerralle, ilmoita siitä viimeistään edellisenä päivänä (info@promiuhau.fi). Yhden etukäteen ilmoitetun poissaolokerran voit korvata erikseen ilmoitettavana aikana.

Ilmoittautuessasi kerro kaavakkeella, mikäli sinulla on joku erityinen toive kurssilla käsiteltäville asioille.

Ensimmäisellä kurssikerralla jätä koira odottamaan autoon, ja tule ensin itse sisään ja tuo koulutustarvikkeet sisälle. Aloitamme keskustelulla ilman koiraa.

Huomaathan, että voit sopia myös yksityiskoulutuksesta kurssin ohessa erikoishintaan (60€/tunti hallilla – norm. 79€).

Kurssit

Kurssin hinta 98 €

(max 5 per kurssi)

  • keskiviikko 7.8-4.9 klo 19-20 kouluttaja Susanne
  • keskiviikko 11.9-16.10 (ei 2.10) klo 19-20 kouluttaja Susanne
  • keskiviikko 23.10-20.11 klo 19-20 kouluttaja Susanne

Onko sinulla pulmia pentusi kanssa ja kaipaisit lisäapua? Kurssilaisten on mahdollista ostaa ennen kurssin alkua tai sen aikana tehokkaita yksityistunteja edullisella asiakashinnalla 60€/tunti (norm 79€/tunti). Yksityistunneilla voidaan paneutua haasteisiin pentuarjessa tai muihin kouluttamiseen, käyttäytymiseen ja hyvinvointiin liittyviin kysymyksiin. Voimme tehdä myös kotikäyntejä (löydät km-korvaustiedot ”Yksityiskoulutukset sivulta”). Voit ostaa yksityistunnin tältä sivulta. Ostettuasi tunnin, varaa aikasi laittamalla viestiä info@promiuhau.fi tai susanne@promiuhau.fi.

LIITY MUKAAN!