VILLIT JA VALLATTOMAT JUNNUT – KURSSI

Ovatko äkkiä isoksi kasvaneen pentusi korvat ovat hukassa?

Pursuaako nuoruuden energia yli äyräiden vai viekö nenä junnuasi?

Tämä kurssi on tarkoitettu noin 6kk – 2 vuotiaille junnukoirille omistajineen! Kurssilla keskitytään yhteistyöhön ja vuorovaikutukseen, arjen tarpeellisiin taitoihin ja hauskanpitoon leikkimielisiä koulutuspelejä hyödyntäen, virikkeistämiseen mm. ympäristöä tutkimalla sekä koordinaation kehittämiseen.

OPIT

  • kehittämään koirasi keskittymiskykyä ikävaiheeseen sopivilla tehtävillä ja virikkeillä
  • vahvistamaan junnukoiran vuorovaikutusta ja yhteistyötä kanssasi
  • vahvistamaan toivottua käyttäytymistä ja vähentämään ei-toivotun käyttäytymisen esiintymistä

Junnuilla on iso myllerrys käynnissä kuten ihmismurkuillakin. Tässä välivaiheessa on hyvä tarjota junnukoiralle positiivisia kokemuksia ja tekemistä, joka on hauskaa ja innostavaa ja jossa keskittyminen syntyy tekemisen ilosta ja luontaisesta käyttäytymisestä. Samalla etsitään kullekin persoonalle sopivia aktiviteetteja persoonallisuuspiirteiden kehittämiseksi, opitaan rauhoittumaan ja hallitsemaan tunteita ja kehitetään itsehillintää. Kurssilla myös opitaan, ylläpidetään ja kehitetään pidemmälle tärkeitä elämäntaitoja, kuten remmissä käyttäytymistä ja luoksetuloa, joita tarvitaan niin arjessa kuin juhlassa. Kurssilla opit tunnistamaan koirasi käyttäytymistä, viestintää erilaisissa tilanteissa, ja toimimaan tilanteen mukaisesti.

Kurssilla huomioidaan yksilöllisesti junnukoiran persoonallisuus ja harjoitukset muokataan kullekin pennulle sopivaksi. Kurssille osallistuvien koirien tulee olla rokotettuja ja madotettuja.

Kurssille otetaan noin 6kk – 2 vuoden ikäisiä junnukoiria. Kurssikertoja on viisi (5). Kurssilla käydään läpi käytännön harjoitteiden lomassa kouluttamisen perusteita ja muuta teoriaa käytännöllisellä otteella.

Mikäli et pääse jollekin kurssikerralle, ilmoita siitä viimeistään edellisenä päivänä (info@promiuhau.fi). Yhden etukäteen ilmoitetun poissaolokerran voit korvata erikseen ilmoitettavana aikana.

Ilmoittautuessasi kerro kaavakkeella, mikäli sinulla on joku erityinen toive kurssilla käsiteltäville asioille.

Ensimmäisellä kurssikerralla jätä koira odottamaan autoon, ja tule ensin itse sisään ja tuo koulutustarvikkeet sisälle. Aloitamme keskustelulla ilman koiraa.

Huomioithan, että jos koirasi on reaktiivinen tai sillä on muu vaikea käyttäytymisongelma, ota ensin yhteyttä yksityiskoulutuksen tai muun käyttäytymiskurssin kartoittamiseksi, joka voi soveltua koirallesi paremmin. Kurssille EI oteta aggressiivisesti toisia koiriatai ihmisiä kohtaan käyttäytyviä koira. Aggressiivisuudella tarkoitetaan, että koira on yrittänyt purra tai purrut, nyrhäissyt tai vahingoittanut toista koiraa tai ihmistä fyysisesti.

Kurssit

Kurssin hinta 98 €

(max 5 per kurssi)

  • tiistai 9.7-6.8 klo 19-20 kouluttaja Susanne
  • tiistai 13.8-10.9 klo 19-20 kouluttaja Susanne
  • lauantai 17.8-21.9 (ei 7.9) klo 12-13 kouluttaja Susanne
  • tiistai 17.9-22.10 (ei 1.10) klo 19-20 kouluttaja Susanne
  • lauantai 5.10-16.11 (ei 26.10, 2.11) klo 12-13 kouluttaja Susanne
  • tiistai 29.10-26.11 klo 19-20 kouluttaja Susanne
  • lauantai 23.11-21.12 klo 12-13 kouluttaja Susanne

HUOM. Muutamme 1.10 alkaen uusiin tiloihin eteläisen Tampereen suunnalle tavoitettavuuden parantamiseksi.

Onko sinulla pulmia junnukoirasi kanssa? Kurssilaisten on mahdollista ostaa ennen kurssin alkua tai sen aikana tehokkaita yksityistunteja edullisella asiakashinnalla 60€/tunti (norm 79€/tunti). Yksityistunneilla voidaan paneutua haasteisiin pentuarjessa tai muihin kouluttamiseen, käyttäytymiseen ja hyvinvointiin liittyviin kysymyksiin. Voimme tehdä myös kotikäyntejä (löydät km-korvaustiedot ”Yksityiskoulutukset sivulta”). Voit ostaa yksityistunnin tältä sivulta. Ostettuasi tunnin, varaa aikasi laittamalla viestiä info@promiuhau.fi tai susanne@promiuhau.fi

LIITY MUKAAN!