Tilaus- ja toimitusehdot

Ilmoittautumis- ja peruutusehdot

 

Ilmoittautuminen kursseille, koulutuksiin, tapahtumiin ja luennoille

Ilmoittautuminen on aina sitova. Pidätämme oikeuden kurssien, koulutusten, tapahtumien ja luentojen muutoksiin.

 

Peruutusoikeus

Peruutusoikeus päättyy 14 vrk ennen kurssin, koulutuksen, tapahtuman tai luennon alkua. Peruutuksista, jotka tehdään aiemmin kuin 14 vrk ennen kurssin tai koulutuksen alkua palautetaan 90 % kurssimaksusta 30 vrk kuluessa. Tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista palautetaan kurssi-, tapahtuma-, luento- tai koulutusmaksu (90%) vain lääkärin- tai eläinlääkärin todistusta vastaan, tai luennoilla lääkärintodistusta vastaan.

Kurssikerrat, koulutusliput, tapahtumaliput tai luentoliput voi myydä itse eteenpäin, jos osallistuminen estyy.

Peruuttamattomista (myöhemmin kuin 24h ennen tapaamista) tai samana päivänä perutuista yksityiskoulutuksista veloitamme täyden hinnan.

Peruutukset on tehtävä asiakaspalveluun sähköpostilla tai tekstiviestillä.

 

Poissaolot

Yksittäisen väliin jäävät koulutuskerran (1 per kurssi) voi korvata osallistumalla korvauskertaan. Poissaolosta on ilmoitettava vähintään 24h etukäteen. Korvauskerran pituus on 1 tunti (60 min) muilla paitsi pentukursseilla, joissa korvauskerran pituus on 45 minuuttia. Koulutus korvaustunnilla on ryhmäkoulutusta, eli paikalla on samanaikaisesti muitakin koiria.

Korvauskerrasta sovitaan kouluttajan kanssa. Yksittäisistä poissaoloista otamme tiedon etukäteen asiakaspalveluun tai kouluttajalle sähköpostilla tai tekstiviestillä.