TEHO – työpajat

TEHO – työpajat

TEHO – työpajat ovat intensiivisiä koulutuksia, jotka keskittyvät koulutuksen teemojen ympärille. Tehotyöpajojen pituudet vaihtelevat kahdesta tunnista kuuteen tuntiin. 

TEHO – työpajoissa käydään läpi koulutuksen teemaan liittyvää teoriaa ja harjoitellaan intensiivisesti ohjattuna teemaan liittyviä harjoituksia. Käytämme koulutuksessa myös hauskoja koulutuspelejä, jotka ovat sekä koirille että ohjaajille motivoivia.

Voit usein myös varata samalle päivälle SmartDOG testiajan halutessasi. Tieteelliseen tutkimukseen pohjautuvat testit antavat omisitajalle uutta näkökulmaa koiran ajatteluun. Testi voivat  lisätä ymmärrystä koirasta oppimiseen tai lajikoulutukseen liittyen. KOGNITIO testi on testeistä laajin ja kattavin, ja antaa tietoa itsehillinnän, eleidenlukukyvyn ja ongelmanratkaisun jne lisäksi mm. koiran keskittymiskyvystä ja motivaatiosta. Uutena smartDOG testinä on myös OPPIMINEN, TUNNETILA JA MUISTI testi.
Testiajat Ylöjärvelle voit varata linkistä: https://nettiaika.fi/Smartdog#/

Voit myös tilata ryhmille tehokoulutuksia toiveidenne pohjalta.  Kysy lisää: info@promiuhau.fi

YKSITYISKOULUTUS PÄÄSIÄISENÄ

Kysy myös pääsiäiselle yksityiskoulutusta arjen haasteisiin tai ongelmakäyttäytymiseen liittyen! Tehokas yksityiskoulutus voi koostua samana päivänä pidettävistä tunneista, joiden välissä on pidempi tauko, tai peräkkäisten päivien intensiivisistä koulutussessioista, jolloin päästään nopeasti työstämään käyttäytymistä ja oppiminen on tehokasta.

Pääsiäinen pe 19.4 – ma 22.4

Pääsiäisen TEHO – työpajat ovat kahden tunnin mittaisia teemakoulutuksia. Koulutuksiin otettavien koirien määrä on 4-5 koulutuksesta riippuen. Osassa koulutuksia koirat saattavat olla läsnä yksitellen.

OHJEET OSALLISTUJILLE:
Parkkeeraus hallin tien päätyyn. Jätä koira autoon ja tuo tarvikkeenne sisään. Ota mukaan makuualusta tai häkki, palkkalelu(ja) ja erilaisia maittavia nameja. Voit esim keittää kieltä, maksaa tai sydäntä. Koulutukset aloitetaan keskustelulla ja teorialla.

Pääsiäisenä on myös tunnin mittaisia teematunteja, löydät ne Tapahtumat/Teematunnit linkistä!

Ilmoittaudu koulutuksiin sivun alareunassa olevasta linkistä!

PERJANTAI 19.4

Fokusta ja orientaatiota villeille ja vallattomille – klo 10.30-12.30, hinta 40€, kouluttaja Heli

Ovatko koirasi korvat hukassa? Kaipaatko apua yhteistyön parantamiseen? Koulutuksessa harjoitellaan rauhoittumista ja ohjaajaan suuntautuvaa fokusta ja orientaatiota lisääviä koulutuspelejä. Lisäksi käydään läpi asioita, joiden avulla voidaan vaikuttaa koiran käyttäytymiseen ja vuorovaikutukseen ohjaajan kanssa.

Itseluottamusta ja optimismia arkatassuille – klo 13-15, hinta 40€, kouluttaja Heli

Jännittääkö koirasi esim. uusia tilanteita, outoja asioita, paikkoja tai alustoja? Koulutuksessa tehdään tehtäviä, joilla kasvatetaan koiran itseluottamusta ja optimismia. Käymme myös läpi asioita, jotka vaikuttavat koiran käyttäytymiseen. Saat vinkkejä, miten jatkaa harjoituksia kotona hyödyntäen oppimaanne.

LAUANTAI 20.4

Motivaatiota luoksetuloon  – klo 12-14, hinta 40€, kouluttaja Susanne

Jäikö jokin askarruttamaan? Laita viestiä ja kysy lisää: susanne@promiuhau.fi

ILMOITTAUDU MUKAAN!