Yksityiskoulutusta arjen taitoihin tai ongelmakäyttäytymiseen

Yksityiskoulutus

Yksityiskoulutus tarjoaa mahdollisuuden harjoitella intensiivisesti ohjattuna arkeen liittyviä elämäntaitoja, löytää keinoja parantaa suhdetta, paneutua ongelmakäyttäytymiseen arjessa tai harrastuksissa tai kartoittaa hyvinvointia ja laatia suunnitelma hyvinvoinnin tukemiseen.

SmartDOG testit voivat tukea kouluttamiseen ja käyttäytymiseen liittyvien pulmien havainnoimisessa ja ratkomisen taustana. Testit voivat myös tukea omistajan ymmärrystä koirastaan oppimiseen tai lajikoulutukseen liittyen.

Räätälöimme tunnit tarpeidesi ja toiveidesi pohjalta.  Voimme myös räätälöidä esimerkiksi aktivointiin ja virikkeistämiseen liittyviä yksityistunteja toiveidesi mukaan erilaisilla tehtävillä ja painotuksilla – ongelmanratkaisusta monipuoliseen nenän käyttöön ja kehonhallintaan. Voit tiedustella myös ryhmille räätälöityjä yksityiskoulutuksia!

 

Ongelmakäyttäytyminen

Tehokas tapa käyttäytymisongelmien ratkomisessa on yksityiskoulutus.

Konsultaatioihin tehdään ajanvaraus sähköpostilla. Voit maksaa valmennuksen etukäteen kauppaan alla olevalla linkillä tai tapaamisen yhteydessä kortilla (debit/credit).

Ennen ensimmäistä tapaamista omistaja täyttää koiran tai kissan käyttäytymiseen, arkeen ja terveyteen liittyvän laajemman kyselylomakkeen, jonka linkki lähetetään sähköpostissa. Teemme yhteistyötä eläinlääkärien kanssa terveydentilan tarkastamiseksi. Käyttäytymisen analyysin ja muiden tekijöiden kartoittamisen avulla tehdään suunnitelma käyttäytymisongelman hoitamiseen. Käynnin aikana saatte koulutusohjeita ja harjoittelua koiran kanssa sekä vinkkejä ja ohjeita muuhun arkeen ja virikkeistämiseen. Saatte myös kirjalliset ohjeet harjoittelun tueksi.

Käyttäytymiskonsultoinnissa voidaan hyödyntää myös aktiivisuusmittareita ja muuta koiran käyttäytymistä monitoroivaa teknologiaa tarpeen ja tilanteen mukaan. 

Pidämme yhteyttä koutsauksessa käyneeseen koirakkoon sähköpostilla käynnin jälkeen säännöllisesti 1, 3 ja 5 viikon sekä 2kk ja 3 kk kuluttua. Ohjaamme asiakkaan koirineen koulutuksen edetessä sopivalle käyttäytymiseen painottuvalle kurssillemme tai viikonlopputyöpajaan. Tällöin harjoittelua pääsee tekemään muiden ihmisten ja koirien läsnäollessa turvallisessa ja ohjatussa ympäristössä.

Yksityiskoulutuksiin on käytössä lämmin iso hallitilamme tai toimistotilamme. Teemme myös kotikäyntejä.

Hinnasto – yksityistunnit ja käyttäytymiskonsultaatiot

Yksityistunnit ja käyttäytymiskonsultaatiot voidaan pitää hallilla tai asiakkaan toivomassa paikassa. Laita viestiä tarpeitasi ja toiveistasi Helille tai Susannelle suoraan tai sähköpostiin: info@promiuhau.fi

Yksityistunnit: 79€/h 
Kahden tunnin STARTTI paketti:  149€/2h (arvo 158€/2h)
Viiden tunnin TEHO paketti: 359€/5h (arvo 395€/5h)
Kymmenen tunnin BUUSTERI paketti: 689€/10h (arvo 790€/10h)

Lisäksi laskutetaan kilometrit 0.43€/km+alv 24% yli 10 km etäisyydelle hallista tai kouluttajan kotoa (Ylöjärvi, Leinola/Tampere).


Ota rohkeasti yhteyttä!
Tavoitat meidän parhaiten sähköpostilla, sillä emme aina heti pääse vastaamaan puhelimeen.

Susanne Kuusimäki 

Ammattitutkinnon suorittanut eäintenkouluttaja (AT)
sposti: susanne@promiuhau.fi
puhelin: 040 845 0979

Heli Väätäjä (TkT, AmO)
Koirien käyttäytymisen ja hyvinvoinnin asiantuntija
Käyttäytymisanalyyttisen eläinkoulutuksen asiantuntija (TAY)
Lisensoitu smartDOG testaaja
Tutkija, MH-luonnekuvaaja
sposti: heli@promiuhau.fi
puh: 044 988 2275

VARAA AIKASI!