KASVAVA PENTU – KURSSI

noin 4 – 7 kk

Haluatko kartuttaa tärkeitä elämäntaitoja kasvavalla pennulla ja optimistista suhtautumista asioihin?

Haluatko vahvistaa vuorovaikutusta ja yhteistyötä kasvavan pennun kanssa?

OPIT

  • käytännön työkaluja ja koulutuspelejä elämäntaitojen kouluttamiseen ja toivotun käyttäytymisen vahvistamiseen
  • vahvistamaan pennun optimistista suhtautumista asioihin ja itseluottamusta,
  • vahvistamaan toimivaa vuorovaikutusta ja yhteistyötä kasvavan pennun kanssa.

Tämä kurssi on tarkoitettu 4-7kk ikäisille pennuille

Pentu kasvaa ja kehittyy vauhdikkaasti ensimmäisen puolen vuoden aikana. Tänä aikana saadut kokemukset ja opitut elämäntaidot tukevat pennun kehittymistä läpi edessä olevan murrosvaiheen aikuisuuteen. Koiran persoonallisuus kehittyy koko sen eliniän ajan sen saamien kokemusten ja oppimisen kautta. 4-7kk iässä pennut ovat entistä tutkivampia ja maailma avartuu aistien kehittyessä ja auetessa uusille virikkeille.

Pennun saamat kaikki kokemukset ja opitut elämäntaidot jo pentuaikana muovaavat pennun persoonallisuutta ja käyttäytymistä kohti aikuistumista. Pentuna saadut positiiviset ja turvalliset kokemukset ihmisistä, lajitovereista, erilaisista ympäristöistä ja asioista ennaltaehkäisevät tutkimusten mukaan aikuisiän ongelmakäyttäytymistä.

Kasvavien pentujen kanssa erityisesti painotamme elämäntaitojen oppimisen lisäksi sosiaalistamiseen liittyviä asioita, monipuolisia aistikokemuksia ja hyvinvointia tukevia aktiviteetteja sekä virikkeistämistä. Lisäksi kiinnitetään huomiota erilaisten arkipäivän asioiden tasapainoon, huomioiden levon, erilaiset virikkeet sekä suhteen omistajaan, ihmisiin ja omaan lajiin.

Leikkimieliset koulutuspelit ovat pennuille ja ihmisille hauskoja tapoja oppia uusia asioita mielekkäässä ja hauskassa oppimisympäristössä. Opitte uusia taitoja tai syvennätte aiemmin opittua kuten omistajan kanssa yhteistyössä toimimista, itsehillintää, joustavuutta oppimisessa ja leikkimistä. Kurssiaktiviteeteissa pentu saa erilaisia aistikokemuksia ja tutustuu mm. alustoihin ja outoihin asioihin sekä hyvinvointia tukeviin aktiviteetteihin. Aktiviteeteilla ja virikkeistämällä tuetaan myös pennun itsenäisyyttä sekä sinnikkyyden kasvattamista.

Pentusi saa kurssilla uudenlaisia kokemuksia ja omistajana saat käytännön työkaluja arkeen, jotka tukevat pennun kouluttamista, käyttäytymisen muokkaamista ja pennun persoonallisuuden kehittymistä. Harjoitteiden avulla opit samalla tuntemaan pentuasi yksilönä entistä syvällisemmin ja tarkkailemaan pennun tunnetiloja, viestintää ja käyttäytymistä. Kurssi tukee toimivan ja luottamuksellisen vuorovaikutussuhteen syntymistä omistajan ja pennun välille.
Kurssilla huomioidaan yksilöllisesti pennun persoonallisuus ja harjoitukset muokataan kullekin pennulle sopivaksi. Kurssille osallistuvien pentujen tulee olla rokotettuja.

Kurssille otetaan noin 4-7 kk ikäisiä pentuja. Kurssikertoja on viisi (5) ja ne ovat 45 minuutin mittaisia. Kurssille otetaan enintään 5 pentua. Kurssilla käydään läpi käytännön harjoitteiden lomassa kouluttamisen perusteita ja muuta teoriaa käytännöllisellä otteella.

Kurssit

Kurssin hinta 85 €

(max 5 per kurssi)

  • tiistai 18.6-16.7 klo 18.15-19, kouluttaja Susanne
  • tiistai 13.8-10.9 klo 18-18.45, kouluttaja Susanne
  • lauantai 17.8-21.9 klo 11-11.45 kouluttaja Susanne
  • tiistai 17.9-22.10 (ei 1.10) klo 18-18.45 kouluttaja Susanne
  • lauantai 5.10-9.11 (ei 2.11) klo 11-11.45 kouluttaja Susanne
  • tiistai 29.10-26.11 klo 18-18.45 kouluttaja Susanne
  • lauantai 16.11-14.12 klo 11-11.45 kouluttaja Susanne

HUOM. Muutamme 1.10 alkaen uusiin tiloihin eteläisen Tampereen suunnalle tavoitettavuuden parantamiseksi.

Kaipaatko lisäapua tai ohjeita?

Onko sinulla pulmia pennun kanssa? Kurssilaisten on mahdollista ostaa ennen kurssin alkua tai sen aikana tehokkaita yksityistunteja edullisella asiakashinnalla 60€/tunti (norm 79€/tunti). Yksityistunneilla voidaan paneutua haasteisiin pentuarjessa tai muihin kouluttamiseen, käyttäytymiseen ja hyvinvointiin liittyviin kysymyksiin. Voimme tehdä myös kotikäyntejä (löydät km-korvaustiedot ”Yksityiskoulutukset sivulta”). Voit ostaa yksityistunnin tältä sivulta. Ostettuasi tunnin, varaa aikasi laittamalla viestiä info@promiuhau.fi tai Susanne: susanne@promiuhau.fi

LIITY MUKAAN!