ITSEHILLINTÄÄ JA IMPULSSIKONTROLLIA – KURSSI 

Säntääkö koirasi erilaisten liikkuvien asioiden perään tai sen on vaikea muutoin hillitä impulssejaan tai rauhoittua?

Kurssi on suunnattu koirille, joilla on vaikeuksia itsehillinnässä, rauhoittumisessa sekä tunnereaktioiden ja impulssien hallinnassa.

OPIT:

  • miten kehität koirasi itsehillintää, tunteiden hallintaa ja keskittymiskykyä
  • miten kehität koirasi impulssikontrollia
  • miten koirasi oppii rauhoittumaan ja mitkä asiat siihen vaikuttavat

Kurssilla käydään läpi koiran käyttäytymiseen ja hyvinvointiin vaikuttavia tekijöitä, koiran tunteita ja tunteiden hallintaa, ja opetellaan miten koiran itsehillintää, impulssikontrollia ja keskittymiskykyä voidaan kehittää erilaisin harjoittein. Lisäksi käydään läpi koulutustekniikkaa. Hyödynnämme kurssilla hauskoja koulutuspelejä ja aktiviteetteja parantamaan koiran keskittymiskykyä, optimismia, itsehillintää ja impulssikontrollia.

Kurssikertoja on viisi (5). Kurssikertojen kesto on 1 tunti. Kurssilla tarjotaan koirakoille mahdollisuus harjoitteluun rauhallisissa, turvallisissa ja tarvittaessa yksilöllisissä olosuhteissa. Kurssille osallistuvien koirien tulee olla rokotettuja. Suosittelemme myös kennelyskärokotusta.

Kurssilla pureudutaan jokaisen koiran ongelmakäyttäytymiseen yksilöllisesti ja edetään koiran tahtiin. Harjoittelutilanteet luodaan turvallisiksi ja rauhallisiksi jokaiselle koiralle. Koirat eivät ”valmistu” kurssilta, vaan omistajien harjoittelu koirien kanssa jatkuu itsenäisesti. Voit myös jatkaa muulla koirakolle suosittelemallamme kurssilla tämän kurssin jälkeen. Sopivia jatkokursseja ovat esim. Ohituskurssi, Luoksetulo ja lähellä pysyminen, Sujuva arki, tai Hupia ja hyötyä kurssit.

Mikäli et pääse jollekin kurssikerralle, ilmoita siitä viimeistään edellisenä päivänä 24h ennen kurssikertaa (info@promiuhau.fi). Yhden etukäteen ilmoitetun poissaolokerran voit korvata erikseen ilmoitettavana aikana yhden tunnin (1h) mittaisella korvauskerralla.

Ilmoittautuessasi kurssille, kuvaile koiraasi ja sen impulsiivisuutta eli miten usein, miten voimakkaasti, millaisissa tilanteissa, millaisin asioihin koira reagoi ja miten koira käyttäytyy reagoidessaan asioihin.

Jokaisella kurssikerralla jätä koira odottamaan autoon, ja tule ensin itse sisään ja tuo koulutustarvikkeet sisälle. Aloitamme aina keskustelulla ilman koiraa.

Huomioithan, että mikäli koirasi on käyttäytynyt aggressiivisesti muita koiria tai ihmisiä kohtaan, siten että koirasi on hyökännyt kohti aikomuksena purra, tai se on nyrhäissyt, näykkäissyt, tai purrut, ota ensin yhteyttä ja tiedustele yksityiskoulutusta. Jos olet epävarma koulutuksen soveltuvuudesta omalle koirallesi, otathan yhteyttä info@promiuhau.fi.

Kurssit

Kurssin hinta 120 €

Kurssikertoja on viisi (5). Kurssikerran pituus on 1 tunti. 

Kurssi soveltuu kotikoirille arjen itsehillinnän kehittämiseen ja arjen sujuvoittamiseen sekä harrastuskoirille. Kurssi soveltuu myös erinomaisesti Reaktiivisten koirien, Ohituskurssin ja Luoksetulo ja lähellä pysyminen kurssien jatkokurssiksi tai rinnalle. 

Kurssille otetaan 4 koirakkoa.

  • KE 7.8-4.9 klo 20-21 kouluttaja Susanne
  • KE 11.9-16.10 (ei 2.10) klo 20-21 kouluttaja Susanne
  • KE 23.10-20.11 klo 20-21 kouluttaja Susanne
  • KE 27.11-18.12 klo 20-21 kouluttaja Susanne (HUOM. kurssikertoja 4, hinta 96€)

HUOM. Muutamme 1.10 alkaen uusiin tiloihin eteläisen Tampereen suunnalle tavoitettavuuden parantamiseksi.

LIITY MUKAAN!