HALLIN VUOKRAUS

Vuokraamme hallia omatoimitreeniin ja luentosalia pienimuotoisiin tapahtumiin.

Hallitilaa (n. 530m2) vuokrataan pääsääntöisesti tunnin mittaisiin omatoimitreenivuoroihin. Useamman tunnin treeneihin tai kokopäivän tapahtumiin ota yhteyttä ja kysy lisää! Pohjana on terassimatto, jonka alla on joustoa antava routamatto.

Luentotilaa (n. 40m2) vuokrataan luentotapahtumiin. Tarvittaessa voidaan erikseen sopia myös keittiön käytöstä tapahtumissa. Tilaan mahtuu noin 30 henkeä. Keittiössä on jääkaappi, mikro, hella sekä kahvin- ja vedenkeitin. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Voit ostaa hallivuorokortin, joka oikeuttaa käyttämään treenihallia omatoimiseen harjoitteluun. Hallista löytyy tokoesteet, sekä rally-tokon kylttitelineet ja kyltit. Muut välineet eivät ole varaajien käytössä. Palauta tarvikkeet paikalleen ja järjestä rally-tokokyltit numorojärjestykseen.

Kortti on henkilökohtainen, mutta voit ostaa vuoron max 6 koirakolle omatoimitreeniin. Tilavuokran hinta on syksy- ja talvikauden arkisin klo 6-16 35euroa/tunti ja klo 17-24 sekä viikonloppuisin 39euroa/tunti. KESÄKAUDEN TARJOUSHINTA ON 25€/60 min. Jos haluat varata useamman tunnin tai koko päivän kerralla, sovi siitä erikseen sähköpostilla tai puhelimitse.

Voit myös ostaa syys- ja talvikaudelle 5, 10, 15, tai 20 kerran hallivuorokortin

Valmentajaksi omatoimitreeniin voit tiedustella Heli Väätäjää tai Susanne Kuusimäkeä. Ulkopuolista valmentajaa ei voi omatoimitreeniin ottaa siitä erikseen sopimatta. Toko- ja rallytokokoutsausta löytyy Koirakoutsin puolelta, joten otathan sinne yhteyttä suoraan, jos kaipaat näiden lajien koutsausta. Kun tiedustelet hallia koko päivän koulutusvarauksiin, kerro yhteydenotossa, mikäli suunnitteilla on ulkopuolinen valmentaja tapahtumaan.

Hallissa mahtuu treenaamaan 4-6 koirakkoa samaan aikaan.

Kortteja ja vapaita aikoja ja päiviä on rajoitettu määrä.

Hallin säännöt:

Käyttäydythän muita koirakoita huomioivasti alueella, parkkeeraat osoitetuille paikoille hallin päätyyn etkä päästä omaa koiraasi tutustumaan muihin koiriin ilman lupaa.

Sisätiloihin vain sisäkengillä tai sukilla. Ulkokengät jätetään niille osoitettuihin paikkoihin.

Vuokraaja huolehtii valojen sammuttamisesta ja ovien lukitsemisesta.

Hallista löytyy tokoesteet, sekä rally-tokon kylttitelineet ja kyltit. Muut välineet eivät ole vuokraajien käytössä. Palauta tarvikkeet paikalleen ja järjestä rally-tokokyltit numorojärjestykseen..

Ulkoiluta koirasi ennen halliin tuloa. Hallin seinustalla ja piha-alueella EI saa koiraa ulkoiluttaa eikä antaa koiran tehdä tarpeitaan. Tien pientareella kävellen voi koiraa ulkoiluttaa tarpeen tullen.

Vuokraaja vastaa jätöksien siivoamisesta tiloissa, alueella sekä tien varresta sekä muista vuokrauksen aikana kertyneistä roskien jne siivouksesta. Vuokraaja vastaa vuorollaan tapahtuneista vahingoista täysimääräisesti.

Jos vuorollasi sattuu pissa/kakka vahinko, siivoa jälkesi ja maksa 20€ korvaus vahingosta. Löydät tarvikkeet hallin seinustalta.

Hyviä treenejä!

Hinnasto

Kesäkauden tarjoushinta 25€/tunti 15.4 alkaen tehdyistä ostoksista!

Ostetut hallivaraukset on käytettävä 31.7.2019 mennessä. Vuokraaja vastaa ostamiensa kertojen (tuntien) käyttämisestä ajoissa. Huomaa, että vapaita tunteja ja päiviä on tarjolla rajallinen määrä.

Ostamalla useamman hallivuokraustunnin kerralla, saat edullisemman kokonaishinnan!

HUOM! Varaus on tasan tunnin mittainen (60 minuuttia). Halliin ei voi mennä aiemmin ja sieltä on lähdettävä varausajan loputtua. Hallissa voi olla käynnissä tunteja ja jälkeesi voi tulla muita treenaajia.

 

Vuokrahinta hallille

1 kerta 25€/tunti (voimassa 31.7.2019 asti)

5 kerran kortti (voimassa 31.7.2019 asti): 115€

10 kerran kortti (voimassa 31.7.2019 asti):  225€

1. Osta ensin sivun alalaidasta hallin vuokraus ja ota talteen tilausvahvistus.

2. Tule takaisin sivulle ja varaa aikasi hallin vuokraukseen täältä!

3. Saat lisäohjeet sähköpostitse.

VUOKRAA HALLI!