ARKATASSUJEN OPTIMISMI – KURSSI 

Jännittääkö koirasi ihmisiä tai muita koiria?

Onko ympäristö, erilaiset tilanteet tai vaikka postilaatikko pelottava?

Tämä kurssi on tarkoitettu arkatassuille omistajineen. Arkatassuille maailma yleisemmin tai joku tietty tai muutama asia on pelottava tai koira on erityisen varovainen niitä kohtaan.

OPIT:

  • miten vahvistat koirasi optimismia ja luottamusta itseensä
  • millaiset asiat vaikuttavat koiraasi ja sen käyttäytymiseen
  • miten vähennät huolta

HUOM! Alle 40 cm koirille on oma MINI ryhmä!

Tällä kurssilla koulutuksen, aktivoinnin ja virikkeistämisen sekä valinnanmahdollisuuksien ja opetettavien käyttäytymisten avulla luodaan uskoa siihen, että maailma on ihan oikeasti hyvä paikka elää oman ihmisen kanssa!

Kurssilla käytetään virikkeistämistä sekä mm. ympäristön tutkimista vahvistavaa nenätyöskentelyä tukemaan itseluottamuksen ja optimismin kehittymistä. Tavoitteena on parantaa hyvinvointia, valinnanvapatutta ja vähentää koiran huolta sen elämässä. Omistajana opit tunnistamaan koirasi käyttäytymistä ja koirasi viestintää, sekä toimimaan ennakoivasti ja kouluttamaan koirallesi sille sopivia keinoja selvitä tilanteista ilman stressiä ja huolta.

Huomioithan, että jos koirallasi on merkittäviä ja isoja pelkoja, suosittelemme ensin yksityiskonsultaatiota tilanteen kartoittamiseksi ja koulutuksen aloittamiseksi ennen tätä kurssia. Jos olet muutoin epävarma koulutuksen soveltuvuudesta omalle koirallesi, otathan yhteyttä info@promiuhau.fi.

Kurssikertoja on viisi (5) ja niiden pituus on 1.5 tuntia. Kurssilla tarjotaan koirakoille mahdollisuus harjoitteluun rauhallisissa, turvallisissa ja yksilöllisissä olosuhteissa. Kurssille osallistuvien koirien tulee olla rokotettuja.

Kurssilla käydään läpi käytännön harjoitteiden lomassa kouluttamisen perusteita, arkuuteen vaikuttavia tekijöitä ja miten arkuuteen voidaan koulutuksella ja virikkeistämisellä vaikuttaa. Teoriataustaa käsitellään käytännöllisellä otteella tutkimuksiin pohjaten.

Mikäli et pääse jollekin kurssikerralle, ilmoita siitä viimeistään edellisenä päivänä 24h ennen kurssikertaa (info@promiuhau.fi). Yhden etukäteen ilmoitetun poissaolokerran voit korvata erikseen ilmoitettavana aikana yhden tunnin (1h) mittaisella korvauskerralla.

Ilmoittautuessasi kerro kaavakkeella, mikäli sinulla on joku erityinen toive kurssilla käsiteltäville asioille. Kuvaile myös koiraasi ja millaiset asiat sitä jännittävät, miten usein, millaisissa tilanteissa ja miten koira käyttäytyy näissä tilanteissa.

Ensimmäisellä kurssikerralla jätä koira odottamaan autoon, ja tule ensin itse sisään ja tuo koulutustarvikkeet sisälle. Aloitamme keskustelulla ilman koiraa.

Kurssit

Kurssin hinta 179 €

Kurssit on jaoteltu koon mukaan, eli (noin) alle 40 cm koirille on oma MINI kurssinsa. (max 4 per kurssi). 

  • pe 16.8, su 25.8, pe 30.8, pe 6.9, pe 13.9 MINI klo 18-19.30 kouluttaja Heli
  • pe 11.10, 25.10, 8.11, 22.11, 29.11 klo 18-19.30 kouluttaja Heli (uusi sijainti 1.10 alk. Tampereen eteläpuoli)

Ota yhteyttä heli@promiuhau.fi, mikäli viikonpäivä ei sovi sinulle, järjestämme tarpeen mukaan muita ryhmiä.

Suosittelemme kurssille osallistuville myös yksityiskonsultaatiota tukemaan koulutusta ja kokonaisvaltaista tilanteen kartoitusta koulutussuunnitelman laatimiseen. Kurssilaisille oma hinnoittelu yksityiskoulutuksesta. Kysy lisää Heliltä: heli@promiuhau.fi

Muistathan myös smartDOG testit, joiden avulla voit saada uutta tietoa koirasi ajattelusta ja käyttäytymisestä! Tietoa voi hyödyntää koiran kouluttamisen suunnittelussa ja kouluttamisessa. Lue lisää ja varaa aika: https://smartdog.fi

LIITY MUKAAN!