ARKATASSUJEN – JATKOKURSSI 

Haluatko syventää Arkatassujen optimismi -kurssilla oppimaasi ja tarjota koirallesi virikkeitä ja aktivointia?

Tämä kurssi on tarkoitettu Arkatassujen optimismi -kurssille osallistuneille koirielle  omistajineen. Voit osallistua kurssille useita kertoja, kurssin teemat vaihtelevat ja pääset treenaamaan erilaisia mukavia ja koiraa innostavia asioita.

OPIT:

  • miten vahvistat koirasi optimismia ja itseluottamusta
  • millaiset asiat vaikuttavat koiraasi ja sen käyttäytymiseen
  • miten aktivoida koiraasi

Tällä kurssilla koulutuksen, aktivoinnin ja virikkeistämisen sekä valinnanmahdollisuuksien ja opetettavien käyttäytymisten avulla kasvatetaan koiran itseluottamusta ja positiivista suhtautumista erilaisiin asioihin.

Kurssikertoja on viisi (5) ja niiden pituus on 1 tunti. Kurssilla tarjotaan koirakoille mahdollisuus harjoitteluun rauhallisissa, turvallisissa ja yksilöllisissä olosuhteissa. Kurssille osallistuvien koirien tulee olla rokotettuja.

Kurssilla käydään läpi käytännön harjoitteiden lomassa kouluttamisen perusteita, arkuuteen vaikuttavia tekijöitä ja miten arkuuteen voidaan koulutuksella, aktivoinnilla ja virikkeistämisellä vaikuttaa. Teoriataustaa käsitellään käytännöllisellä otteella tutkimustietoon pohjaten.

Mikäli et pääse jollekin kurssikerralle, ilmoita siitä viimeistään edellisenä päivänä 24h ennen kurssikertaa (info@promiuhau.fi). Yhden etukäteen ilmoitetun poissaolokerran voit korvata erikseen ilmoitettavana aikana yhden tunnin (1h) mittaisella korvauskerralla.

Ilmoittautuessasi kerro kaavakkeella, mikäli sinulla on joku erityinen toive kurssilla käsiteltäville asioille.

Ensimmäisellä kurssikerralla jätä koira odottamaan autoon, ja tule ensin itse sisään ja tuo koulutustarvikkeet sisälle. Aloitamme keskustelulla ilman koiraa.

Kurssit

Kurssin hinta 120 €

Kurssi on jatkokurssi Arkatassujen optimismi -kurssille.  Olette tervetulleita osallistumaan kurssiin useita kertoja, kurssikertojen teemat vaihtelevat (max 4 per kurssi). 

  • pe 16.8, su 25.8, pe 30.8, pe 6.9, pe 13.9 klo 17-18 kouluttaja Heli
  • pe 11.10, 25.10, 8.11, 22.11, 29.11 klo 17-18 kouluttaja Heli (uusi sijainti 1.10 alk. Tampereen eteläpuoli)

Ota yhteyttä Heliin (heli@promiuhau.fi), mikäli ajankohta ei sovi. Pyrimme järjestämään lisäryhmiä kysynnän mukaan.

Kussille osallistujille on tarjolla yksityiskoulutusta omaan kurssilaisten hintaan, kysy lisää: heli@promiuhau.fi

Muistathan myös smartDOG testit, joiden avulla voit saada uutta tietoa koirasi ajattelusta ja käyttäytymisestä! Tietoa voi hyödyntää koiran kouluttamisen suunnittelussa ja kouluttamisessa. Lue lisää ja varaa aika: https://smartdog.fi

LIITY MUKAAN!